• betaalbaar design
  • perfect maatwerk
  • duurzaam materiaal
  • achteraf betalen
  • snelle levering

Betalingsmogelijkheden

U kunt eenvoudig kiezen hoe u wilt betalen om de producten uit uw winkelwagen te bestellen. We bieden u de volgende betalingsmogelijkheden aan:

1. iDEAL (NL)

Betalingsmogelijkheden RVStrapleuning.nl iDEALMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als u gebruik maakt van internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U kunt alleen met iDEAL afrekenen als u een Nederlandse bankrekening heeft.

2. Bancontact (B)

Betalingsmogelijjkheden RVStrapleuning.nl Bancontact Mister CashKomt u uit België, dan kunt u met Bancontact vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen.
U kunt alleen met Bancontact afrekenen als u een Belgische bankrekening heeft.

3. MasterCard of VISA

Betalingsmogelijkheden RVSTrapleuning.nl MasterCardBetalingsmogelijkheden RVSTrapleuning.nl VISAU plaatst een bestelling bij RVStrapleuning.nl en geeft aan met een creditcard van MasterCard of VISA te willen betalen. Vervolgens wordt u gevraagd het nummer van de creditcard en de zogenaamde CVC-code in te voeren. Omwille van de veiligheid wordt bij (online) betalen met een creditcard ook steeds vaker om een pin- of andere code gevraagd. Door de gevraagde gegevens in te voeren, autoriseert u de betaling. Vervolgens worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

4. Riverty – Achteraf betalen (Nederland)

Riverty voert voor RVStrapleuning.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

5. Riverty – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)

Riverty voert voor RVStrapleuning.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van Riverty. Riverty informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Riverty.

« Terug naar klantenservice