• betaalbaar design
  • perfect maatwerk
  • duurzaam materiaal
  • achteraf betalen
  • snelle levering

Maatwerk trapleuningmaatwerk-trapleuning

Zoekt u speciaal maatwerk of een maatwerk trapleuning voor uw woning? Dan bent u bij RVStrapleuning.nl aan het juiste adres. Onze vakmensen creëren het perfecte maatwerk ontwerp voor uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een RVS of glazen balustrade, een RVS kapstok met LED verlichting of een ronde RVS trapleuning met staanders voor een spiltrap. Neem nu contact op met één van onze adviseurs en bespreek uw wensen.

RVS balustrade of glazen balustrade

Heeft u interesse in een bijpassende RVS of glazen balustrade bij uw trap, vide of rondom uw (dak)terras? Wij denken graag met u mee om een passend ontwerp te maken dat naadloos aansluit op uw woonwensen. Een buiging of een strak verstek of een geïntegreerd traphekje? Samen met onze constructeur komt u tot een definitief ontwerp. Na uw goedkeuring van het 3D ontwerp gaat uw balustrade in productie.

maatwerk-trapleuningWenteltrap of ronde spilleuning

In sommige trapsituaties is een leuning nodig die volledig meegebogen is met de trapspil of ronde muur.  Begin jaren ’90 werden veel woningen met dit soort trappen gebouwd. Heeft u zo’n trap in uw woning en wilt u graag de trapleuning of het hekwerk vervangen? Dit is perfect mogelijk. RVStrapleuning.nl is met ruim 10 jaar ervaring hiervoor uw renovatie specialist. Op basis van uw afstemming met één van onze vakmensen tijdens een inmeting, is de realisatie van uw wensen nabij.

Laswerk in uw product

In sommige gevallen is specifiek laswerk nodig voor uw maatwerk trapleuning. Denk daarbij aan een verbinding van een trapleuning met een hekwerk of een doorlopende trapleuning bij uw trap. RVStrapleuning.nl kan het perfect voor u verzorgen. Wij staan garant voor een strakke en naadloze uitvoering, waarin onze vakmensen uitblinken. En u kunt jarenlang genieten van een stukje vakwerk in uw woning.

maatwerk-trapleuning-rvs-staander

Eigen idee of ontwerp

Wij gaan een uitdaging niet uit de weg en denken graag met u mee over specifieke maatwerk wensen of eigen ontwerpen. Samen met u zal uw ontwerp tot leven gebracht worden door onze vakmensen in onze werkplaats te Wijchen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heeft u interesse in speciaal maatwerk? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijk advies over alle mogelijkheden. U kunt onze adviseurs telefonisch bereiken via +31 (0)24-820 0976 of stuur ons een bericht.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren