• betaalbaar design
  • perfect maatwerk
  • duurzaam materiaal
  • achteraf betalen
  • snelle levering

Uw RVS trapleuning reinigen is niet lastig

25 april 2018 -
Uw RVS trapleuning reinigen is niet lastig

Gaat u binnenkort ook een grote (voorjaars) schoonmaak houden? Een RVS trapleuning reinigen of andere RVS producten reinigen is helemaal niet lastig, zolang u weet hoe. Het hoeft ook zeker niet veel tijd te kosten. Wij bieden u graag de juiste producten aan en een aantal tips zodat het RVS in uw huis weer gaat stralen!

Het reinigen van RVS

Eens in de zoveel tijd is het belangrijk dat u uw RVS producten schoonmaakt. Dit doet u eenvoudig met een microvezeldoek en een licht sopje met allesreiniger. Dit maakt bijvoorbeeld de leuning, waar u dagelijks gebruik van maakt, goed en hygiënisch schoon. Vervolgens kunt u met een RVS reiniger de leuning oppoetsen en onderhouden. De reiniger van rvstrapleuning.nl zorgt voor een beschermlaagje welke vuil afstotend werkt. Ook zijn hierdoor vingerafdrukken minder goed zichtbaar. Zo wordt een RVS trapleuning reinigen kinderspel! Koop hier een RVS reiniger. Wilt u stap voor stap weten hoe u RVS reinigt? Lees hier ons stappen plan.

Heeft u veel RVS in huis of wilt u iemand een leuk en functioneel cadeau geven? Profiteer dan van onze aanbieding, 6 flessen voor maar € 69,90! Bestel de hier de aanbieding.

Wat u vooral niet moet doen

Gebruik nooit schuurmiddelen of een schuursponsje bij het reinigen van uw RVS producten. Hierdoor kunnen krassen ontstaan die mogelijk lastig te verwijderen zijn. Ook agressieve schoonmaakmiddelen kunnen uw RVS negatief beïnvloeden. Hierdoor kan het RVS dof worden of zelfs gaan roesten.

Heeft u een Design decor leuning of kapstok? Gebruik de reiniger dan alleen op de RVS delen van het product. Het decor kunt u het beste reinigen met enkel het sopje met allesreiniger.

Is er in de loop van tijd toch een krasje ontstaan op het RVS oppervlak? Geen man overboord, maak gebruik van ons RVS onderhoudspakket. Hier zit een stukje Scotch Brite in waarmee u krassen gemakkelijk weg kunt halen, en uw probleem kunt oplossen. Let op: de Scotch Brite Pad altijd in de slijprichting van het RVS bewegen.