• betaalbaar design
  • perfect maatwerk
  • duurzaam materiaal
  • achteraf betalen
  • snelle levering

Toon durf met zwarte trapleuningen

15 februari 2019 -
Toon durf met zwarte trapleuningen

Een populaire en ook blijvende interieurtrend in 2019 is zwart. Vooral het toevoegen van grote zwarte interieurstukken, zoals een zwarte deur, kast, kozijn, keuken, trap of zwarte trapleuningen. Men moet het wel durven natuurlijk en de truc zit hem in goed combineren met andere kleuren en materialen.

Klein beginnen of meten groots uitpakken?

Zwart is een gewaagde kleur en toont durf. Het toevoegen van zwarte items in uw interieur is daarnaast ook erg hip. Uiteraard kan men eerst beginnen met het toevoegen van kleine items, denk aan een vaasje, plantenpotten en fotolijstjes. Bent u er eenmaal aangewend? Dan kan de stijl verder doorgevoerd worden in de rest van de woning.

Maar waarom met kleine stapjes beginnen? Zwart leent zich juist in het interieur goed voor het maken van een statement. Dus spring in het diepe en verruil je binnendeuren met een zwarte versie of schilder al je deur- en raamkozijnen zwart. Bijvoorbeeld de mooie zwarte deuren van Austria. Vervang of voeg ook een tweede groter item in de woonkamer, zoals bijvoorbeeld een kast of bank (handig als u kleine kinderen heeft).

Ga verder dan enkel wijzigingen in de woonkamer

Trek deze woonstijl daarnaast nog verder door naar de andere belangrijke ruimtes in uw woning: keuken, hal en toilet. Daar kunnen onder andere kranen, spoelbakken, grepen en kastjes vervangen worden, maar durf juist verder te gaan met bijvoorbeeld ook zwarte trapleuningen.

Hoe combineer ik zwarte trapleuningen en andere items in mijn interieur?

Een klassieke manier om zwart te combineren in een interieur is met wit. Het wit zorgt ervoor dat het zwart nog meer uitsteekt, wat het geheel strak en stijlvol maakt. Wilt u het geheel iets warmer maken? Combineer dan het zwart/wit met warme hout items zoals een houten vloer of een stoere eiken tafel. Tegenwoordig wordt ook vaak groentinten toegevoegd in de mix. Dit is eenvoudig te realiseren met bijvoorbeeld een grote huiskamerplant met forse groene bladeren.

Zwart, glad mat of mat structuur

Zwarte trapleuningen zijn bij RVStrapleuning.nl eenvoudig op maat te bestellen en kunnen zowel in glad gematteerd of gematteerd met structuur uitgevoerd worden. De standaard, meest verkochte RAL kleurcode is 9005. De meeste mensen kiezen daarbij dan voor de poedercoating met structuur. Anders dan de naam doet vermoeden, voelt deze afwerking geheel niet ruw aan. Het bijkomend voordeel is dat vingertasten in vergelijking met de gladde gematteerde afwerking nauwelijks zichtbaar zijn.

Meer zwarte maatwerk interieuritems

RVStrapleuning.nl produceert naast zwarte trapleuningen ook trendy zwarte kapstokken en zwarte schoenenrekken. Altijd volledig op maat geproduceerd naar gewenste maatvoering. Daarnaast is verdere personalisatie ook mogelijk zoals bijvoorbeeld een combinatie van de twee of het toevoegen van LED verlichting.

TIP: kies een van de zwarte houten kapstokken en kies een houten hoedenplank en voeg op deze manier wat warmte toe aan het geheel. Kies een model dat past in uw hal en uw ‘hang’ behoefte.

Interesse in zwarte trapleuningen of vragen?

Wanneer u interesse heeft in deze trapleuningen vraag dan hier een offerte aan voor uw woning. Heeft u vragen over de trapleuningen, bijvoorbeeld hoe men de maatvoering eenvoudig kan bepalen? Bekijk dan ons artikel: trapleuningen inmeten.

Ook voor overige vragen staan onze specialisten u graag te woord, aarzelt u niet om contact op te nemen.